Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Matka (42) zabila deti (†13,†10), chcela spáchať samovraždu
Zdielať na

Matka (42) zabila deti (†13,†10), chcela spáchať samovraždu

SANTA ANA / Kalifornskí policajti tento víkend riešili hrôzostrašný prípad. Pri kontrole v jednej hotelovej izbe našli dve mŕtve deti. Chlapca (13) a dievča (10) podľa polície zabila ich matka. Len niekoľko kilometrov od miesta tragédie sa pokúsila spáchať samovraždu.

Deti objavili v hotelovej izbe

Telá mŕtvych detí objavili v jednej z izieb v kalifornskom hoteli v meste Santa Ana. "Keď sme sem prišli, dostali sme sa do hotelovej izby, kde sme našli dve deti, ktoré boli mŕtve," uviedol hovorca miestnej polície.

K deťom sa neskôr priznala ich vlastná matka, 42-ročnú ženu z Arizony našli policajti v havarovanom aute. Potom ako svojim deťom vzala život, naschvál nabúrala do elektrickej rozvodnej skrine a pokúsila sa spáchať samovraždu.

V Santa Ana žijú aj Slováci, videli množstvo policajných áut

V okolí tohto miesta žijú aj Slováci. "Videl som pred hotelom stáž plno policajných áut. Tak som sa vlastne dozvedel, že tam našli tie dve malé deti," hovorí Lukáš, žijúci v Santa Ana. "Ráno tiež som počul policajné autá. Myslím, že zo všetkých okolitých miest sa sem sťahovali," dodáva Roman.

Podozrivá matka je prísne strážená. Podľa polície, sa pokúsila po neúspešnej autohavárii, ešte uškrtiť elektrickým káblom. Aká bola príčina smrti detí je zatiaľ predmetom vyšetrovania. "Stále sa vyšetruje. Všetko ukáže súdna pitva. Keď pospájame všetko, čo zistíme, tak vám budem povedať viac," dodáva hovorca polície.

Téme sa venuje reportér Maroš Kočan. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy