Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
William (27) špehoval spolubývajúcu. Za pikantné videá mu hrozí basa
Zdielať na

William (27) špehoval spolubývajúcu. Za pikantné videá mu hrozí basa

FLORIDA / Dovtedy chodil s džbánom po vodu, kým sa mladíkovi tajne nakrúcajúcemu svoju spolubývajúcu nerozbil. Konkrétne, kým mu v počítači nenašla súbor so svojimi nahými zábermi. To však nie je všetko.

Sledoval ju niekoľko mesiacov

Obyčajný fotoaparát v bezpečnom úkryte, stačil 27-ročnému Williamovi Raberovi na niekoľko mesačný prísun pikantných záberov. Zameral sa na svoju spolubývajúcu, ktorá mu za prenájom izby platila 350 dolárov. Jeho druhú tvár spoznala náhodou.

"Išla na spoločný počítač v dome. Naśla v ňom súbor s názvom porno. Keď ho otvorila, objavila vlastné nahé zábery," uviedla Dani Moschella z kancelárie šerifa.

17 obvinení

Do domu na juhy Floridy nabehla polícia a materiál zabavila. V putách skončil aj samotný podozrivý. Korunným dôkazom je video, v ktorom kameru sám nastavuje. "Mali by ho poriadne potrestať. Je to svinstvo," myslí si sused zatknutého Nick Rivaldo.

William Raber má na krku 17 bodov obžaloby. Medzi nimi aj prechovávanie detského porna. Jedno zo skonfiškovaných videí totiž zachytávalo pri sexe len neplnoletú Ázijčanku.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy