Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mačka sediaca ako človek sa stala internetovou senzáciou!
Zdielať na

Mačka sediaca ako človek sa stala internetovou senzáciou!

MOSKVA / Pamätáte sa na internetovú hviezdu, mačku Lil Bub? Bola taká slávna, že stretnutím s ňou nepohrdol ani Robert de Niro. Rovnakú popularitu si však začala užívať mačička Niki. Žije v Rusku a svojimi pózami napodobňuje človeka...

Sedí ako chlap v krčme

Majiteľka pôvodom ruskej mačičky si už od jej narodenia všimla, že Niki si vyhľadáva vlastné pózy, podobné tým ľudským, v ktorých jej je pohodlne, hoci pre mačku sú dosť netypické. A tak tieto vtipné, komické a až absurdné pózy Niki začala fotografovať a zverejňovať na internete.

Ľudské pózy Niki odštartovali jej slávnu kariéru! Sediac rozkročmo ako chlap v krčme, stojac na zadných labkách s pripaženými prednými - no nevyzerá ako človek? Okamžite si mačka Niki získala popularitu po celom svete. S majiteľkou Virtou dokonca vystupovala v ruskej televízii U Channel a po svete sa predávajú tričká s Nikinou podobizňou!

Frajer sa stretol s frajerom

Podľa britských médií dokonca svojimi vystúpeniami a predajom fotografií na Instagrame zarobila peniaze určené pre obete tragického bostonského maratónu. Dokonca sa v Minnesote počas mačacieho festivalu stretla so svojou konkurentkou, mačacou hviezdou Lil Bubom! Viac o mačke Lil Bub sa dočítate aj TU.

Podľa svojej majiteľky sa Niki učí veľmi rýchlo a ak si nájde pozíciu podobnú tej jej a zistí, že jej je tak dobre, zachová si ju a opakuje. Posediačky dokonca aj spáva! Virta sem tam pridá aj nejaký ten klobúčik alebo tričko a nové fotografie pre uspokojenie miliónov fanúšikov sú na svete... Pozrite sa!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

web.stagram.com/famousniki

Súvisiace články

Najčítanejšie správy