Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kedy sa z manželstva začína vytrácať chuť na sex?
Zdielať na

Kedy sa z manželstva začína vytrácať chuť na sex?

BRATISLAVA / Sex ku vzťahu neodmysliteľne patrí. Či už na začiatku vzťahu, alebo neskôr. Horšie to však je s jeho pravidelnosťou. Najčastejšie sa páry milujú počas prvého roka manželstva. Potom to ide dole vodou...

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Sex majú len uspokojivý

Manželia, ktorí spolu žijú 4 roky, sa spolu milujú niekoľkokrát týždenne, pravidelný sex sa postupom času znižuje na niekoľkokrát mesačne. Toto platí pre 43 percent ľudí, ktorí spolu bývajú niekoľko rokov.

Len 15 percent ľudí, ktorí spolu bývajú viac než 15 rokov sexujú maximálne párkrát za rok. Necelá polovica z 2 tisícok opýtaných ohodnotila svoj sexuálny život len ako uspokojivý či slovami mohlo by to byť aj lepšie. Tri štvrtiny respondentov pripúšťajú, že by sa mali asi viac snažiť.

Tretina má problém so vzrušením

Je však zaujímavé, že menšia časť ľudí si sex spestruje tmou či naopak atraktívnym oblečením. Tretina respondentov má problémy skutočne sa vzrušiť a sex si užiť.

Z prieskumov denníka The Telegraph ďalej vyplýva, že ak muž na sex náladu nemá, často sa to preukáže na problémoch s erekciou. Píše český portál novinky.cz.

Nie je dôležitá kvantita, ale kvalita! Takže, aj keď sa so svojou polovičkou nemilujete každý deň, dajte si záležať od kvality hrátok. Pomôcť vám v hodnotení môže aj nová aplikácia pre iPhone - Spreadsheets. Prezradí o vás napríklad rýchlosť sexuálneho rytmu, hluk, ktorý v spálni produkujete, decibely pri orgazme.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy