Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z bígla sériový zlodej, nachytali ho na pizzu!
Zdielať na

Z bígla sériový zlodej, nachytali ho na pizzu!

NEW YORK / Desať rokov ho jeho rodina bezhranične miluje, no vždy, keď strážil dom, nevykradli ich síce, ale z kuchyne so železnou pravidelnosťou mizlo chutné a dobré jedlo. Tak sa majitelia malého bígla Winstona rozhodli, že nastražia pascu - krabicu s pizzou, a skrytú kameru.

Prešibaný zlodej Winston

Samozrejme nejde o seriózne pátranie po sériovom zlodejovi, ale nakrútenie počínania si ich milovaného psíka Winstona, ktorý sa pred dobrým jedlom nikdy nezdrží a neovládne svoje chute. Majiteľka prefíkaného bígla, ktorý zrejme poslušnosť predstieral len v prítomnosti majiteľov a v ich neprítomnosti sa menil na nenásytného zlodeja - papkáča, pripravila preňho krabicu s pizzou a kameru.

"Stráž poslušne dom, Winston," upozornila psíka pred odchodom a zavrela dvere. Vtedy počuť ťapkanie láb na podlahe a ani vysoká kuchynská linka, na ktorej je pizza položená, Winstona neodradí od jeho milovanej pochúťky. O chvíľu vyskakuje ku krabici a zhadzuje ju k sebe na podlahu, kde z nej určite neostane ani kúsok.

Ako treba odnaučiť psa kradnúť

Vtipné video si ihneď získalo množstvo fanúšikov, ktorí ale s vtipom majiteľke radia, aby psíka od zlozvyku kradnúť z kuchyne jedlo odnaučila jednoduchým tréningom. V prvom rade určiť a dodržiavať presný časový harmonogram stravovania, ukázať mu, kto je pán a napokon pri stole nereagovať na jeho prosiace očká...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

YouTube.com/TheWinstonWillow

Súvisiace články

Najčítanejšie správy