Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Táňa búra mýty. Nie všetci Arabi sú teroristi...
Zdielať na

Táňa búra mýty. Nie všetci Arabi sú teroristi...

UTAH / Slovenky zamilované do Arabov to niekedy po svadbe veru nemajú jednoduché. Známe sú napríklad prípady, keď manžel uniesol spoločné dieťa do svojej vlasti. Negatívnymi správami sa však nedala ovplyvniť Tatiana. Za manželom vycestovala do nehostinného Utahu. Tam s ním tvorí trochu netradičný pár.

Táňa pracovné povolenie nedostala

"Som si povedala, že nie všetci Tunisania sú nebezpeční," hovorí Slovenka Tatiana. Táňa, ktorá má stále úsmev na tvári, v Utahu ešte Slováka, alebo Čecha, nestretla. Do týchto končín prídu len výnimočne. Do Utahu odišla za manželom, Arabom, ktorého poznala už dlhšie.

"Odkedy som ju stretol, som šťastný muž," priznáva Hamza Abdellaoui. Na ich svadbu zavolala svoje kamarátky a príbuzných. Jej manžel v spojených štátoch študuje a zároveň pracuje v laboratóriu.

"Všetko čo si zarobí, tak aj minieme, nájomné, stravu, tým, že ja nepracujem, tak je to ťažšie," vysvetľuje Slovenka. Táňa pracovné povolenie nedostala. Veľa času preto trávi v domácnosti a s kamarátkami.

Všetci si myslia, že som z Ruska

Trochu nevyužitá, no aj tak plná optimizmu. Zatiaľ boli spolu len v blízkom okolí, no plány majú veľké. Hamza s Táňou šetria každý cent, aby sa išli pozrieť do Národného parku Yellowstone. Deti zatiaľ neplánujú. Uvažujú, že časom prídu späť do Európy, alebo Tuniska. Pôsobia tak zaľúbene, že ich nerozhodia ani tunajší konzervatívni Američania, zväčša mormónskej viery.

Ak by Hamza s Táňou ostali žiť v Utahu, čo neplánujú, asi do konca života by museli Američanom hovoriť kde sa nachádzajú Tunisko a Slovensko. "Väčšinou si myslia, že som z Ruska," dodáva Táňa.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy