Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Talentované batoľa! Takto hrá na gitare...
Zdielať na

Talentované batoľa! Takto hrá na gitare...

MONTREUIL / SOUS-BOIS - Predstavte si batoľa zahladené na ruky svojho ocka v pyžame, ako podľa počutia z počítačovej hry reprodukuje rockovú pesničku. Batoľa si gitaru vypýta a zahrá pieseň tak presvedčivo, že vám neostáva nič iné, len doslova "čumieť"! Skutočne to dokáže?

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

Hra na gitare podľa počutia

Tak presne takúto komerčnú reklamu si vytvoril francúzsky vydavateľ a vývojár videohier Ubisoft pre novú hudobnú hru Rocksmith. Stačí len mať po ruke gitaru s konektorom, zapojiť do PC, Xboxu či playstation a učiť sa hrať podľa počutia.

Na reklamu využili v súčasnosti populárne domácke videá rodín, ktoré nakrúcajú svoje malé deti a ich veľakrát výnimočné schopnosti. tentokrát počuť z pozadia kamery hlas matky a otec sedí v obývačke na gauči v pyžame vedľa malého syna a učí ho hrať na gitare.

Batoľa schopné hrať

Počítačovou manipuláciou sa dosiahlo to, že batoľa prepletá prstami na pražcoch gitary ako hotový profesionál. Niektorí považujú video za rozkošné, iní ho kritizujú pre nepravdepodobnosť, že by batoľa bolo schopné takýchto pohybov prstov. Pozrite sa a posúďte sami...

Milé aj šokujúce. Tu sú najlepšie amatérske kúsky všetkých čias...

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy