Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muži a ženské práce. Varecha ako antikoncepcia
Zdielať na

Muži a ženské práce. Varecha ako antikoncepcia

WASHINGTON / Americkí vedci prišli so zistením, ktoré ženy nepoteší. Muži by to vraj s ochotou pomáhať pri ženských prácach nemali preháňať. Vraj čím viac ženských prác muž na seba preberá, tým menej si potom užije intímnych radovánok so svojou partnerkou.

Ženám treba pomáhať

Je to potvrdené! Žehlička ihla, varecha či prachovka v rukách muža je v podstate len náhradou za antikoncepciu. Potvrdili to vo svojej štúdii americký vedci. Podľa nej, na ženy zrejme pôsobia ako anti-afrodiziakum, pretože štatisticky muži naklonení pomáhať s tzv. ženskými prácami, si v konečnom dôsledku užijú menej sexuálnych radovánok. Čo dosť protirečí so všeobecnou mienkou, že ženy takúto pomoc oceňujú. 

"Samozrejme, že žiadúcejší sú muži, ktorí pomáhajú v domácnosti, vedia zapnúť práčku, vedia uvariť, prebaliť dieťa," myslí si sexuologička MUDr. Danica Caisová.

Žiadúci ako životní partneri rozhodne áno. No ako milenci zrejme nie. Opýtali sme sa žien, kedy je muž sexuálne neodolateľnejší - keď pobehuje s prachovkou, alebo s kosačkou či vŕtačkou.

Ženám sa viac páčia drsní muži

Odpovede boli: "Ten s vŕtačkou, s kosačkou  je rajcovnejší, s vŕtačkou, neviem, asi ten s vŕtačkou, keď rúbe drevo, kosí záhradu, orie, rýľuje, prípadne loví, tak je taký testosterónový a veľmi atraktívny."

Potvrdila to nielen sexuologička ale aj štúdia. Najčastejšie obšťastňovaní sú muži, ktorí sa doma venujú typicky mužským prácam.  A teda ak si chcete dostatočne užiť radovánok so svojou partnerkou, pre ženy najväčším afrodiziakom je hasák, kladivo alebo vŕtačka v rukách muža.

No ak si chcete aj dlhodobo udržať dobrý vzťah a zároveň aj frekvenciu milostných aktov, je potrebný kompromis.  Prezradila ho pani sexuologička Caisová: "Nebude rozprávať, že fuj, lebo ženské práce, ale ak naozaj treba, tak ich urobí, ale nie je zase z toho dvakrát nadšený a nejak sa do toho nehrnie".

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy