Jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Brutálna bitka uprostred diaľnice. Mladíci to nevydržali...
Zdielať na

VIDEO. Brutálna bitka uprostred diaľnice. Mladíci to nevydržali...

Policajti ostali šokovaní a nechceli uveriť záberom z videa, ktoré im doručili svedkovia agresívneho správania sa mladých vodičov. Uprostred bieleho dňa na frekventovanej diaľnici zastavili dve autá a z nich vystúpili štyria chlapci, ktorí sa pustili do zúrivej bitky...

Päste a kopance uprostred diaľnice

Video zverejnila austrálska televízia 7News. Odborníci sa zhodujú v tom, že prípadov násilia a agresívneho správania sa vodičov na cestách rok od roka narastá. Svedkovia tentokrát na perthskej diaľnici zachytili dve autá. Jedna zablokovalo cestu druhému. Z nich vystúpili štyria mladíci a začala sa nebezpečná bitka.

Chlapci sa totiž bili rovno uprostred nej, za bieleho dňa a ešte k tomu na frekventovanej ceste. Zatiaľ čo si päsťami vybavovali účty, museli sa vyhýbať ponáhľajúcim sa autám. Keď sa napokon dvaja z nich rozhodli "dvihnúť kotvu", tretiemu sa v ich aute zasekla noha. Vliekli ho tak so sebou niekoľko sto metrov, kým nevypadol z auta!

Prípadov násilia narastá

Podľa psychológov, ktorí sa k prípadu vyjadrovali, je na cestách čoraz viac stresu a teda frustrovaných a agresívnych vodičov. Preto násilie na cestách vzrastá. Veľa z nich koná v afekte a po piatich minútach od skončenia prúdu nadávok alebo bitky zvyčajne svoje správanie oľutujú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

YouTube.com/7News

Súvisiace články

Najčítanejšie správy