Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Juraj (52) napadol syna. Alkohol z neho robí agresora
Zdielať na

Juraj (52) napadol syna. Alkohol z neho robí agresora

52 / ročný Juraj z Lučenca bol od marca v podmienke za to, že sa vyhrážal svojej družke. Nedal si povedať a alkoholu holdoval ďalej. Jeho vyčíňanie si tentokrát odniesol Jurajov syn a jeho priateľka.

Alkoholm podgurážený Juraj vtrhol do bytu, kde býva jeho syn so svojou priateľkou a medzi mužmi sa strhla bitka. 25-ročný Dávid skončil so zlomeným nosom a zo zranení by sa mal liečiť dva až tri týždne. Jeho otec však tvrdí, že on mu neublížil. "To on si rozbil sám... No chytil som ho za ruku a on spadol," hovorí 52-ročný Juraj.

Obvinený z ublíženia aj vyhrážania

Teror zo strany otca však neskončil. Dva dni po tomto incidente sa maj Juraj svojmu synovu a priateľke vyhrážať, že ich v noci všetkých podreže. Vtedy to oznámili na polícii. "Poverený príslušník obvinil tohto muža z dvoch prečinov. Z ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania. Týchto skutkov sa dopustil aj napriek tomu, že je v podmienečnom odsúdení," uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová.

Bez alkoholu zrejme nevydrží...

Juraj je v podmienke od marca, kedy bol vraj odsúdený za to, že sa vyhrážal svojej bývalej družke. Na vine je podľa nej alkohol, ktorému holduje takmer každý deň. "Sľúbil sudkyni, že sa už bude správať normálne, že si nájde robotu. A koľko to vydržalo? Tak od marca nie veľa. Ani mesiac. vyšli sme zo súdu a už išiel piť," hovorí bývalá Jurajova družka .Policajti Juraja eskortovali do ústavu pre výkon väzby. Rozhodla o tom sudkyňa okresného súdu v Lučenci.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajné auto_nápis polícia_ilustračné foto_bytovka

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy