Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Milan (26) napadol policajta. Dal mu hlavičku
Zdielať na

Milan (26) napadol policajta. Dal mu hlavičku

Policajtovi najskôr nadával, že zabije nielen jeho, ale aj celú jeho rodinu. Potom mu roztrhol tričko a dal mu takzvanú hlavičku. Tak takto bez príčiny sa ventiloval 26-ročný Milan z Hnúšte. Agresívny muž v zastavenom aute sedel na mieste spolujazdca.

Ja nič, ja muzikant

"Vozidlo sme zbadali asi 25 metrov pred nami, kde prudko odbočil, sme odbočili za ním. Vodič vystúpil a tvrdil, že nešoféroval," povedal napadnutý policajt.

Asi vedel prečo. Opitého ho totiž za volantom chytili aj pred dvomi týždňami. No a kým policajti s týmto vodičom vykonávali potrebné úkony, z miesta spolujazdca vystúpil 26-ročný Milan. "Začal na moju osobu vykrikovať, že ma zabije, že ma zakope vlastnou lopatou aj moju rodinu a podobné veci. To som mu povedal, aby s takýmito rečami skončil a začal som sa ďalej venovať tomu vodičovi," priblížil policajt.

Prišlo aj k útoku

Aj napriek tomu, že ho policajt upozornil, že sa dopúšťa trestného činu, muž vyvádzal ďalej a nechcel nastúpiť ani do policajného auta. "Ma držal rukami za golier a mi ho roztrhol tričko. Som mu chytil následne tieto ruky a hlavou ma trafil, fakticky hlavou ma buchol o moje čelo," doplnil policajt.

Až potom sa im ho podarilo predviesť na policajnú stanicu, kde ale s vyčíňaním pokračoval. Upokojili ho až záchranári. Podľa našich informácií nie je vylúčené, že Milan bol pod vplyvom drog. V cele skončil aj jeho kamarát - vodič, ktorý odmietol fúkať. 

"41-ročného vodiča vyšetrovateľ obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a jeho 26-ročného spolujazdca z prečinu útoku na verejného činiteľa," uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Jana Vrbická.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy