Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prepad v spánku. Muž (57) vystrelil na ženu (42) pred jej synom (12)
Zdielať na

Prepad v spánku. Muž (57) vystrelil na ženu (42) pred jej synom (12)

Päťdesiatsedemročný muž s pištoľou v rukách vtrhol do rodinného domu vo Výčapoch Opatovciach. Na 42-ročnú ženu dokonca vystrelil. Všetko sa udialo pred očami jej 12-ročného syna. Páchateľa, ktorý už pred rokmi údajne zabil dvoch ľudí, spacifikoval manžel napadnutej ženy.

Na matku strieľal pred synom

Muž vošiel nadránom do rodinného domu a namieril si to do spálne. V tom čase tam spala 42-ročná žena aj s 12-ročným synom. Pre očami malého chlapca na pani Annu bez slov namieril plynovú pištoľ. "Obvinený muž  dvakrát vystrelil z plynovej pištole," uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Potom Peter odišiel do kuchyne a tam vraj zaútočil aj na 41-ročného manžela napadnutej ženy. V rukách mal okrem zbrane aj nôž. Mužovi sa po súboji  podarilo násilníka odzbrojiť a zavolať políciu.

Rodinné nezhody?

Útočník Peter priznal, že pod vzniknutú situáciu sa podpísal aj alkohol. "Išiel som tam kvôli osobným veciam, takým súkromným veciam," povedal. Prečo  rodinu napadol, sme sa nedozvedeli, má s ňou však byť v príbuzenskom vzťahu. Tvrdil, že im nechcel ublížiť. Nitriansky súd v utorok rozhodol o tom, že muž zostáva vo väzbe.

Za prečin porušovania domovej slobody mu hrozí 6 mesiacov až 3 roky. Muž bol z väzenia prepustený iba nedávno a momentálne bol v podmienke. Podľa našich informácií koncom 80-tych rokov mal zavraždiť svojho svokra a pritom, ako ho mali zatýkať policajti mal zastreliť policajta.

 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy