Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opilec Alexander (33) zúril v klietke. Predtým sa vyhrážal ex-priateľke
Zdielať na

Opilec Alexander (33) zúril v klietke. Predtým sa vyhrážal ex-priateľke

33 / ročný opitý muž z Levíc vyčíňal na polícii ako zmyslov zbavený. V klietke, do ktorej ho umiestnili vytrhával veci zo steny, nadával a vymočil sa na podlahu. Agresívny muž skončil na polícii potom, ako surovo napadol bývalú priateľku.

Policajti muža umiestnili do klietky na čas, kým si po neho príde vyšetrovateľ. To, čo tu však muž policajtom predviedol, sa dá nazvať hotovým divadlom.  

Policajtov držal v napätí

33-ročný Alexander chcel dosiahnuť, aby ho policajti pustili von. Nadávky však nezaberali a preto sa rozhodol, že močom poleje celú podlahu. Potom sa zahral na siláka a vytrhával zo steny upevnené kovové madlo. Kričal, že sa naň  obesí. Dohováranie mužov zákona však nezaberalo a zadržaný muž opľul stenu a dvere.

Vzápätí sa vyzliekol do slipov a  chcel sa  obesiť na teplákoch. Ani toto sa mu však nepodarilo, policajti okamžite zasiahli a muselli ho strážiť, kým vytriezvie. Alexander však takto vyčíňal až neuveriteľných 6 hodín. "Podozrivého nebolo možné vypočuť, nakoľko mu ešte v nedeľu popoludní bolo v dychu nameraných 1, 88 promile alkoholu," konštatuje Božena Bruchterová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre.

Vystrájal až 6 hodín

Policajti tak museli muža v klietke neustále strážiť. Čakali na jeho vytriezvenie, aby ho mohli vypočuť. Alexander takto vyčíňal až neuveriteľných 6 hodín. Potom sa konečne upokojil.

Alexander skončil na obvodnom oddelení polície preto, lebo surovo útočil na bývalú priateľku. "Levický vyšetrovateľ obvinil muža z prečinu obmedzovania domovej slobody," dodáva Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Opitý Alexander napadol ex-priateľku a potom zúril na policajnej stanici

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy