Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opilec (41) vyvádzal v okolí Levíc. Rozbíjal, kradol, ničil autá
Zdielať na

Opilec (41) vyvádzal v okolí Levíc. Rozbíjal, kradol, ničil autá

Poriadne opitý muž vyvádzal vo viacerých dedinách v okolí Levíc. Najprv rozbil sklo na aute vodičovi, ktorého stopol. Potom ukradol naštartované vozidlo. S ním narazil do auta, ktoré predbiehal. A to ešte ani zďaleka nebolo všetko!

Strelil do auta, ukradol auto, vrazil do auta

41-ročný muž si najskôr stopol staršieho pána, ktorý ho chcel z dobrej vôle odviezť. Muž mu však dal návrh, aký by ste zrejme nikdy nechceli od stopára počuť - buď aby ho odviezol, alebo vypadol z auta, pretože chce šoférovať. Vodič okamžite chcel odísť, nuž mu stopár Jozef pravdepodobne vzduchovkou rozbil zadné sklo.

Vyčíňanie pokračovalo ďalej. Jozef nasadol v dedine Starý Tekov do naštartovaného auta, ktorého majiteľ práve rozvážal obedy. Dupol poriadne na plyn a v pikape smeroval o niekoľko dedín ďalej. Pri Malých Kozmálovciach sa snažil predbehnúť 35-ročnú vodičku, vrazil do nej a pokračoval.

Aj policajti ho museli naháňať

Následne vrazil do svahu. V tomto čase mu však už v pätách boli policajti. Aj tak sa Jozef snažil ujsť cez pole. Keď ho napokon polícia dolapila, nafúkal až 2,65 promile! Dobrodruh skončil v policajne cele, kde ho už mali vypočúvať...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy