Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zázrak vo Vranove: Opilec vypadol zo siedmeho poschodia a žije...
Zdielať na

Zázrak vo Vranove: Opilec vypadol zo siedmeho poschodia a žije...

Vianočný zázrak, alebo podvod? Vo Vranove našla v pondelok večer mladá žena otvorené okno bytu na siedmom poschodí a na zemi pod ním ležalo telo jej priateľa. Informácie o tom prípade sú viac než zaujímavé.

29-ročný muž mal vypadnúť z okna na siedmom poschodí. Jeho priateľka, u ktorej vtedy bol, našla otvorené okno a pri pohľade z neho zbadala na zemi ležať muža. Okamžite teda privolala záchranku. O samotnej udalosti však hovoriť nechcela: "Nič sa nestalo a akože nebudem komentovať vôbec."

Ďalej mal prípad viacero verzií, po vypočutí ktorých sme sa nestačili čudovať. Sused: "Hodinu vraj žil a potom skonal." No jeho bývalý zamestnávateľ nám povedal, že údajne žije: "Teraz je v nemocnici na chirurgii." Hovorkyňa nemocnice Veronika Deckerová: "Pacienta sme v pondelok prijali pod vplyvom alkoholu, nespolupracoval, celotelové CT vyšetrenie nepreukázalo žiadne vonkajšie ani vnútorné zranenia."

Mladý muž teda po páde zo siedmeho poschodia nielenže nezomrel, ale on "zázračne" vyviazol aj úplne bez zranení. "Nakoľko nemá žiadne zranenia, budeme ho prepúšťať," vyjadrila sa hovorkyňa nemocnice.

"Policajná hliadka udalosť na mieste preverila, pričom nezistila cudzie zavinenie a taktiež ani to, že by sa jednalo o priestupok alebo trestný čin, " vyjadril sa hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník.

Podľa našich informácii sa mladík v utorok popoludní priznal, že skok z okna iba nafingoval.

Panelák_Vranov

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy