Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Martin (43) vyskočil z horiacej dodávky v poslednej chvíli
Zdielať na

Martin (43) vyskočil z horiacej dodávky v poslednej chvíli

Plne naložená dodávka skončila v 5-metrovej priekope, no vodič v nej nebol. Pud sebazáchovy sa zrejme postaral o to, že z auta vyskočil. No s istotou to nevie potvrdiť ani on sám. Paradoxne ho zachránilo to, že nebol pripútaný. Z dodávky zostal len obhorený vrak.

Štyridsaťtriročný vodič nám povedal, že cestu, po ktorej išiel, dobre poznal. Len včera tadiaľto prechádzal dvakrát. Pri poslednej jazde zacítil vo vnútri kabíny dym. Ako nám povedal, mohlo by to byť z elektroniky. V dodávke mal navigáciu, mýtnu jednotku a tiež pokladňu.


Vozidlo spadlo do asi 5-metrovej priekopy a následne začalo horieť. Dodávka síce skončila v priekope, no vodič v nej nebol. Ľudia z okoloidúcich áut vo našli v šoku ležať na okraji cesty. Prečo a ako sa tam dostal, nevie ani on sám.

Vodiča paradoxne zachránilo to, že nebol pripútaný. Ktovie, ako by to dopadlo, keby pás mal. Z dodávky totiž zostal len obhorený vrak. Dodávku uhasili sninskí hasiči. Napriek ich zásahu zhorela úplne a s ňou aj naložené mraziarenské výrobky. Okolnosti a príčiny nehody vyšetrujú humenskí policajti.


horiaca dodávka_plameň_Starinská priehrada

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy