Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Skupina tínedžerov surovo zbila Jakuba (21) aj s priateľkou
Zdielať na

Skupina tínedžerov surovo zbila Jakuba (21) aj s priateľkou

Búrlivú diskusiu spustila v Liptovskom Mikuláši surová bitka. Tínedžeri bezdôvodne napadli a dokopali 21-ročného chlapca, ktorý práve s priateľkou smeroval do kina. Ušlo sa aj dievčaťu, ktoré sotili na zem a ostalo v šoku. Podľa niektorých išlo o rasový útok...

Do mladíka surovo kopali

"Podľa môjho názoru išlo o rasový útok, keďže páchatelia boli štyria cigáni a napadli mladého chlapca," tvrdí svedok bitky Michal Paška. Mladí Rómovia muža najskôr slovne napadli. Jakub podľa našich informácií išiel s priateľkou do kina a hluční výrastkovia ich začali prenasledovať.

"Do neho začali hádzať cigarety a fúkať cigaretový dym," spomína svedok Paška. Jakub sa situáciu snažil upokojiť, tínedžeri ho však začali surovo kopať. Na zem sotili aj jeho priateľku. "Tá bola úplne v šoku," hovorí Paška.

Tínedžerov chytili

"Pri útoku utrpel muž zranenia s predpokladanou dobou liečenia dva až tri týždne," informovala Anna Poljaková z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši.

Polícii sa po incidente podarilo mladíkov chytiť. Išlo o 16-ročného Jána a polícii už dobre známeho 17-ročného Róberta. "Dvojicu mladistvých obvinil poverený príslušník z prečinu výtržníctva a prečinu ublíženia na zdraví, spáchaného formou spolupáchateľstva," dodala Poljaková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy