Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po strašnom manželstve ešte horší priateľ. Annu (49) surovo bil
Zdielať na

Po strašnom manželstve ešte horší priateľ. Annu (49) surovo bil

Roztrhané šaty a modriny po celom tele po ranách päsťami. 49-ročná Humenčanka tvrdí, že ju takto zbil jej expriateľ. A vraj sa tak nestalo po prvý raz. Roky mali mať harmonický vzťah, no postupne k nej údajne začal byť agresívny. Nádeje pani Anny, že po strašnom manželstve konečne našla pravú lásku a pokoj, stroskotali...

Dal by jej modré z neba...

Hádky, bitky, úteky z domu. Tak vyzeralo podľa slov 49-ročnej Humenčanky jej prvé manželstvo. Nanešťastie po 20 rokoch skončilo a našla si priateľa. Spolu boli sedem rokov. "On bol strašne dobrý, milý ku mne. Dal by mi aj modré z neba... Ja neviem, či sa iba pretvaroval."

Nešťastná žena tvrdí, že k nej postupne začal byť agresívny. Skončila údajne dobitá, s modrinami na tele. Nielen raz. "Za vlasy, tričko roztrhal na mne, na zem a päsťami... On je taký, že on vie všetko prekrútiť a vedel, že ja som labilná a tak..."

... miesto toho ju týral

"Polícia vec rieši ako priestupok voči občianskemu spolunažívaniu a priestupok proti majetku," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. "Podozrivému hrozí pokuta až do výšky 331 eur." Muža zatiaľ z ničoho neobvinili.

Od pani Anny vieme, že teraz býva s novou priateľkou. Aj pri zvončeku majú obaja svoju menovku. Pokúšali sme sa s ním spojiť niekoľko dní, no neúspešne, hoci pani Anna tvrdila, že by mal byť doma, keďže je PN. Po tejto trpkej skúsenosti Anna tvrdí, že o žiadneho muža už nechce ani zakopnúť...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy