Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželku väznil so zlomenou nohou! Týral ju a údajne aj znásilnil
Zdielať na

Manželku väznil so zlomenou nohou! Týral ju a údajne aj znásilnil

Otrasný prípad domáceho týrania riešili včera v noci policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky v Bratislave. Muž mal väzniť, fyzicky týrať a dokonca aj znásilniť vlastnú manželku. V Podunajských Biskupiciach v noci nechýbal ani štáb z KRIMI TV JOJ.

"Včera krátko pred 19.30 h sme prijali oznámenie, že na ulici Pri trati má muž pod hrozbou zbrane zadržiavať svoju manželku," informuje hovorkyňa KR PZ v Bratislave Petra Hrášková.

Vyhrážky aj kliešťami na plot

Po príchode do Podunajských Biskupíc našli hliadky PMJ v dome ženu, ktorá mala zranenia. Žena mala dokonca dva dni zlomenú nohu. Podľa našich informácií ju v dome od piatka väznil jej vlastný muž. Dokonca sa jej vyhrážal, že jej odcvakne prsty kliešťami na plot. So zbraňou v ruke sa celej rodine tiež vyhrážal, že všetkých postrieľa. Petra Hrášková: "Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky."

Chcel ju zastreliť, mal ju znásilniť

Policajti skutočne po preverení oznámenej udalosti zistili, že nejde o vtip, ale o tvrdú realitu! "Policajti na mieste zadržali podozrivého 54-ročného muža, ktorého predviedli na policajné oddelenie," dodáva hovorkyňa KR PZ v Bratislave Petra Hrášková.

Zadržaný muž sa podľa našich informácií len minulý týždeň vrátil z väzby. V byte mal mať nelegálne držanú zbraň, manželke sa mal vyhrážať, že ju zastrelí, pri tom ju mal dokonca znásilniť. Petra Hrášková: "Z vykonaných procesných úkonov vyplynulo, že muž mal v priebehu niekoľkých dní fyzicky a verbálne napádať svoju manželku."

Na rováši toho má Pavol (54) dosť

Žena utrpela rôzne zranenia, mala zlomený aj členok. K tomu, akú hrôzu zažívala v dome, sa nechcela vyjadrovať. Hovorkyňa KR PZ v Bratislave Petra Hrášková: "Dnes v skorých ranných hodinách vyšetrovateľ policajného zboru obvinil 54-ročného Pavla zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, zločinu znásilnenia a zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Násilník_záťah_polícia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy