Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž (42) s 3,5 promile bodol manželku a odpratal dôkazy!
Zdielať na

Muž (42) s 3,5 promile bodol manželku a odpratal dôkazy!

Večer ako z hororu musela prežiť 37-ročná žena z Vajanského ulice v Modre. Jej o 5 rokov starší manžel ju totiž bodol nožom do brucha. S krvácajúcou ranou hľadala pomoc. Jej na mol opitý muž zatiaľ odpratával dôkazy...

Pomoc si hľadala sama

Zuzana štvrtok večer takmer neprežila. Najskôr ju manžel pichol do brucha a sama si musela hľadať pomoc. Blízka lekáreň bola už zavretá, tak sa vybrala na políciu. Za sebou nechávala na zemi krvavé fľaky.

"Záchranári po príchode na policajnú stanicu ošetrili 37-ročnú ženu s bodným poranením brucha a následne ju previezli do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Zuzanu museli okamžite operovať, aby ju dostali mimo ohrozenia života.

Akútna intoxikácia alkoholom

Podľa svedkov mal jej manžel zatiaľ doma poumývať nôž aj byt od krvi. Potom sa vraj spýtal policajtov, či náhodou nevideli jeho manželku. "Podozrivého umiestnili policajti do cely predbežného zaistenia. Vzhľadom na to, že dychová skúška u muža preukázala požitie alkoholu, nebolo možné vykonať potrebné procesné úkony," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

42-ročnému Petrovi totiž namerali v krvi cez 3,5 promile! To je už akútna intoxikácia alkoholom. Podľa miestnych štamgastov z neďalekej krčmy bol Peter jej pravidelným návštevníkom a údajne bol aj permanentne opitý. V prípade ak Zuzana nestiahne trestné oznámenie, hrozí Petrovi 5 až 12 rokov za mrežami.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy