Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž (31) dobodal manželku (30), zabarikádoval sa a podpálil
Zdielať na

Muž (31) dobodal manželku (30), zabarikádoval sa a podpálil

Manželia zo Svätého Antona prišli do Banskej Štiavnice na festival. No užívanie si pohody zatienila hádka. Tá mala krvavú dohru. 31-ročný muž totiž svoju manželku najskôr dobodal, potom sa zabarikádoval v historickej budove pred políciou a jednu z miestností napokon podpálil. Aby toho nebolo málo, bodol aj sám seba...

Po hádke krvavý útok

Čo sa presne skoro ráno stalo, zatiaľ polície nezverejnila. Podľa našich informácií sa však v Štiavnici mal konať festival a manželia sa ho mali zúčastniť. Po hádke však nasledoval útok nožom, manželku muž bodol údajne sedemkrát. Pred políciou sa zabarikádoval a založil požiar. "Horelo na tom vrchnom prostredí," popísala aj svedkyňa požiaru.

Zapálil izbu, v ktorej sa bodol

Rovnako sa bodol a takto ho našli ležať hasiči. Vo vnútri izby horeli matrace aj drevená podlaha. Zranenú dvojicu okamžite hospitalizovali v banskobystrickej nemocnici. Žena skončila na traumatológii a je mimo ohrozenia života. Útočník je pri vedomí a stráži ho na policajnom oddelení polícia. Navštívil ho už aj vyšetrovateľ.

Bližšie okolnosti útoku ani motív zatiaľ známy nie je. Podľa našich informácií však žili vyše roka vo Svätom Antone neďaleko Banskej Štiavnice. V obci ich vraj dobre nepoznali. Vychovávali malé dieťa, o ktoré sa momentálne starajú príbuzní.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy