Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Samovrah na moste: Chcem TV JOJ!
Zdielať na

Samovrah na moste: Chcem TV JOJ!

Potom, čo ho vyhodili z práce, chcel spáchať samovraždu. Hovoríme o 24-ročnom Palovi, ktorý vyliezol na železnú konštrukciu Starého mosta v Bratislave. V niekoľko metrovej výške si sadol a s nožom v ruke zavolal políciu. Takmer tri hodiny debatoval s policajným vyjednávačom.

Mladý muž z Bardejova robil na jednej z bratislavských stavieb. Podľa jeho slov ho vraj oklamali, vyhodili z práce a nevyplatili peniaze.

Opil sa a dostal depku

Podgurážený alkoholom situáciu nezvládol a rozhodol sa svoj život ukončiť. Krátko pred ôsmou hodinou večer preliezol oplotenie na nefunkčný Starý most a vyliezol na konštrukciu. Odtiaľ zavolal na políciu, že chce skočiť.

Chcel JOJ-ku

Po príchode policajtov sa už 24-ročný Pavol  prechádzal po železnej konštrukcii na moste a na mužov zákona kričal, aby odišli. Odmietal zísť a okolo seba mával zrejme kuchynským nožom. "Do príchodu ďalších záchranných zložiek miesto zaistili. Muža upokojovali a snažili sa mu jeho zámer vyhovoriť. Vyžiadal si prítomnosť TV JOJ, čo aj dosiahol," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Nakoniec ho presvedčili

Pavol sedel na konštrukcii asi v polovici mosta a stále komunikoval s jedným s policajtov. Ten sa mu jeho úmysel snažil vyhovoriť. Jeho úlohu neskoršie prevzal policajný vyjednávač. Pavol však aj po dlhom diskutovaní odmietal zísť. Situácia sa upokojila, keď kontaktovali zamestnávateľa - mladý muž spamätal, nôž zahodil do Dunaja a pomaly schádzal. Na pomoc mu hasiči museli priniesť rebrík.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy