Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svoju ženu (30) dobodal kvôli rozvodu. Hrozí mu doživotie
Zdielať na

Svoju ženu (30) dobodal kvôli rozvodu. Hrozí mu doživotie

Najskôr dobodal svoju 30-ročnú manželku, potom bodol seba a podpálil dom, v ktorom nocovali. Táto tragédia otriasla celou Banskou Štiavnicou. Dnes je už jasné, prečo sa to stalo. Muž sa nedokázal zmieriť s rozchodom. Jeho manželka len nedávno požiadala o rozvod.

25 rokov alebo doživotie

V pondelok sme vás informovali o manželskom páre, ktorý si mal užívať festivalovú pohodu v Banskej Štiavnici. Namiesto nej sa odohrala dráma, ktorá skončila ôsmimi bodnými ranami a požiarom. Dnes už je jasné, že 31-ročný muž čelí obvineniu zo zločinu vraždy v štádiu pokusu a hrozí mu 25-ročný trest, prípadne doživotie. 

Polícia už vypočula jeho obeť, manželku. Tá potvrdila, že k hádkam a fyzickým útokom u nich došlo aj v minulosti. Nikdy ale políciu nevolala. Podľa ošetrovateľa mala osem bodnorezných rán v oblasti hrudníka, ramena a chrbta. Je mimo ohrozenia života. 

Syna stráži stará mama

Útočník na ňu vytiahol nôž s 8 centimetrovou čepeľou. Motívom mal byť rozvod. Lucia manželovi povedala, že sa od neho chystá odísť, od čoho sa ju on snažil odhovoriť. Po útoku skončil v nemocnici aj obvinený Boris, ktorý si nožom spôsobil 6 plytkých rán. Na oddelení ho strážia policajti a mal by byť aj vypočutý. Ich malý ročný syn je v opatere starej mamy. Lucia sa bude zo zranení zotavovať ešte niekoľko týždňov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy