Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dráma v Košiciach, Jozef (65) bodol policajta (35) do hrude
Zdielať na

Dráma v Košiciach, Jozef (65) bodol policajta (35) do hrude

Na košickom sídlisku Nad jazerom sa v stredu popoludní odohrala poriadna dráma. Skončila sa operáciou 35-ročného policajta.

Bodol policajta do hrude

Incident sa odohral za dverami bytu. Psychicky chorý muž nožom zaútočil na policajta. Šesdesiatpäťročný Jozef bol podľa slov susedky nesvojprávny a mal nastúpiť do ústavu, pričom mali asistovať práve policajti.

Podľa susedky muž nechcel policajtom otvoriť. Tí si preto zavolali na pomoc hasičov. Keď vykopli dvere, Jozef bodol policajta nožom do hrude. Zraneného, 35-ročného príslušníka, previezli ihneď do košickej univerzitnej nemocnice, kde sa podrobil operácii.

Muž bol psychicky chorý

"Po operácii bol prevezený na Jednotku intenzívnej starostlivosti. Jeho stav je stabilizovaný a je mimo bezprostredného ohrozenia života," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Jaroslava Oravcová.

Útočník bol údajne tichej povahy, no jeho psychická choroba spôsobovala časté záchvaty agresivity. Niektorí obyvatelia ani nevedeli, že Jozef býva v ich bloku. Po dnešnom dni si však psychicky chorého muža určite zapamätajú.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Policajné auto_nápis polícia_ilustračné foto_bytovka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy