Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hillary Clintonová zaspala počas prejavu prezidenta!
Zdielať na

Hillary Clintonová zaspala počas prejavu prezidenta!

Stáva sa to aj iným. Nielen Kažimírovi, Blanárovi či Schwarzenbergovi. Aj americkú ministerku zahraničných vecí premohla únava. Jej ťažké viečka neunikli kamerám svetových médií.

Nevydržala počúvať Baracka Obamu

Najviac cestujúca americká ministerka Hillary lintonová zaspala počas príhovoru prezidenta Baracka Obamu v Mjanmarsku. Po jej boku sedela tamojšia bojovníčka za slobodu Su-Ťij, ktorá aj napriek pokročilému veku, pri prezidentovom prejave nezaspala.

Kažimír, Blanár či Schwarzenberg

Niečo podobné sa stala aj nášmu ministrovi financií Petrovi Kažimírovi. V októbri zaspal priamo na rokovaní parlamentupráve v čase, keď s opozičnými poslancami riešili otázku daní.

V minulosti si takto odpočinul aj poslanec Juraj Blanár. Neraz si na rokovaniach oddýchol i český europoslanec Miloslav Ransdorf. Najznámejším spachtošom je však šéf českej diplomacie Karel Schwarzenberg.

Ak by ale niečo podobné urobil bežný zamestnanec firmy, spánok počas porady by znamenal hrubé porušenie pracovnej morálky. "Mal by dva mesiace na nápravu a ak by sa to zopakovalo, tak by mal okamžitú výpoveď bez toho, aby dostal akékoľvek peniaze," potvrdila riaditeľka pracovného portálu Ivana Molnárová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy