Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Podarená Obamova ochranka! Sex, alkohol aj tanečky...
Zdielať na

Podarená Obamova ochranka! Sex, alkohol aj tanečky...

Americká delegácia spôsobila na summite v Kolumbii poriadny rozruch. Zatiaľ čo ochranka Baracka Obamu si užívala v hoteli s prostitútkami, osobní strážcovia Hillary Clintonovej to roztočili na parkete priamo so svojou šéfkou.

Jedna z prostitutiek sa sťažovala

Najväčší škandál v histórii americkej tajnej služby tak zatienil rokovania Organizácie amerických štátov v Kolumbii. Jedenásť tajných agentov poslali do Cartageny ešte pred príchodom Baracka Obamu.

Tí si pobyt v hoteli podľa personálu naozaj užívali. Hlučné správanie a alkoholické radovánky mali okoreniť prostitútky. Najavo to vyšla po tom, ako jeden z nich nezaplatil a prostitútka sa sťažovala na polícii. Agentov tak poslali domov ešte skôr ako dorazil Obama.

Clintonová to roztočila na pódiu

Zloženie Obamovej ochranky vzápätí doplnili novými agentmi. Tvorili ju najmä po španielsky hovoriace ženy. Ďalší americkí strážcovia sa potom bavili už pre istotu iba s nadriadenými.

Zobrala ich so sebou samotná šéfka diplomacie Hillary Clintonová. Ukázala, že nie je žiadna suchárka a roztočila to na pódiu v klube, kde hrali horúce kubánske rytmy. Ani tento úlet americkej delegácie nezostal bez kritiky. Kuba totiž nebola na summit vôbec pozvaná.

Obama_americký prezident_pozerá do mobilu_usmieva sa

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy