Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sex za 5 eur alebo syfilis? V Trebišove si môžete vybrať
Zdielať na

Sex za 5 eur alebo syfilis? V Trebišove si môžete vybrať

Podľa portálu čas.sk, sa v Košickom kraji šíri epidémia. Prostitútky tam klesli s cenou za svoje služby. Vďaka týmto akciovým cenám úrady evidujú extrémne zvýšený počet ľudí nakazených syfilisom.

Len 5 eur vám stačí k tomu, aby ste si v Trebišove ukojili svoje zvrhlé sexuálne chúťky, získali jednu z najznámejších pohlavných chorôb a máte veľkú šancu získať za tých 5 eur aj 3-ročný pobyt vo väzení.

Žiadna epidémia, tvrdí hovorkyňa

Údajne za minulý rok bolo týmto ochorením v okrese nakazených 59 ľudí. Ohniskom nákazy je jedna z najväčších trebišovských osád, kde už na syfilis ochorelo 40 ľudí. Podľa hovorkyne, to nie je epidémia.

Na otázku, koľko je v súčasnosti v Trebišove hospitalizovaných pacientov so syfilisom, sme odpoveď nedostali. Podľa hovorkyne počet pacientov v súčasnosti nakazených syfilisom nevybočuje z priemeru.

Počet chorých sa zvyšuje

Napriek tomu, žiaľ každoročne stúpa počet ľudí nakazených syfilisom. V porovnaní s obdobím spred niekoľkých rokov je ročný nárast niekedy desaťnásobný. Kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti do nebezpečenstva pohlavnej nákazy, môže sa potrestať odňatím slobody až na 3 roky. VIAC o syfilise TU.

ISIFA/ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy