Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Oklamaná mamička (19). So zákazníkmi sexovala aj drogovala
Zdielať na

Oklamaná mamička (19). So zákazníkmi sexovala aj drogovala

Všetko pre svoju 3-ročnú dcérku a splatenie dlhov. Tak si myslela mladučká mamička, ktorá sa rozhodla vykročiť do sveta veľkomiest s tým, že si zarobí na živobytie. Spoločnosť ju však predala na prostitúciu a tzv. doplnkové služby...

Miesto práce v telocvični prostitútkou

19-ročná Kolumbijčanka sa svoj príbeh o kupliarstve a obchodovaní s bielym mäsom porozprávať až potom, ako sa jej podarilo ujsť. Tento príbeh je pritom jeden z tých šťastnejších. Do Hong Kongu sa vydala s tým, že bude pracovať v telocvični. No miesto toho sa ocitla vo vykričanej štvrti.

"Oznámili mi, že budem robiť spoločníčku. Rozplakala som sa, že ja to robiť nechcem. Povedali mi, že mám dve možnosti. Buď zostanem, alebo im ihneď splatím peniaze, ktoré do mňa vraj investovali. Nemala som teda na výber," hovorí o prežitom pekle.

Doplnkové služby? Drogovanie...

Gangu vraj dievča dlžilo 23 tisíc dolárov. Údajne letenka a administratívne poplatky. No s cudzími mužmi len nesexovala, ale predávaná bola aj na doplnkové služby. "Predávali ma veľmi agresívnym mužom. Platili za to, že som s nimi brala drogy."

Až keď sa mladej Kolumbijčanke podarilo ujsť, kontaktovala políciu. Tá zistila, že gang drží v zajatí ďalšiu asi stovku žien, ak nie viac. No žena má opäť strach - bojí sa, že gang by sa mohol pomstiť a siahnuť aj na jej dcérku v Kolumbii....

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Forhaeydn/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy