Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kto znásilnil Danielu (†47)? V hre sú až 2 páchatelia
Zdielať na

Kto znásilnil Danielu (†47)? V hre sú až 2 páchatelia

Štyridsaťsedemročnú Danielu z Humenného mal ešte v januári znásilniť 22-ročný Ladislav. Žena následne zomrela na podchladenie. Vo štvrtok urobili rekonštrukciu prípadu. Miestni tvrdia, že obvinený Ladislav je nevinný a prstom ukazujú na psychicky chorého Ondreja, ktorý má vraj sklony k sexuálnemu násiliu.

Prípad sa stal v januári

Akčne to vyzeralo na Podskalke pri Humennom. Obsadili ju policajné autá a kukláči. V osade prebiehala rekonštrukcia prípadu ešte z januára. Z krčmy mala vtedy 47-ročná Daniela po niekoľkých pohárikoch odísť v mužskom doprovode.

Spolu odišli k ihrisku na Podskalke, kde ju mal miestny muž následne znásilniť. Po znásilnení ju obliekol a odvliekol pred jej rodinný dom. Žena do rána zomrela na podchladenie. Polícia už zo zločinu znásilnenia a z prečinu usmrtenia obvinila 22-ročného Ladislava. Mužovi hrozí až 10-ročné väzenie.

Kto ženu znásilnil?

Jeho matka aj osadníci ho však bránia a sú presvedčení, že ženu má na svedomí niekto úplne iný - Ondrej. Ten má podľa miestnych psychické problémy. Pred všetkými sa včera vytrvalo skrýval. Osadníci síce vedia svoje, no kto je skutočným vrahom ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Podskalka_rekonštrukcia vraždy_Daniela_kukláči v osade

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy