Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zamrznutú ženu niekto pred smrťou zbil a znásilnil!
Zdielať na

Zamrznutú ženu niekto pred smrťou zbil a znásilnil!

Šokujúcu správu sa vo štvrtok dozvedeli príbuzní Daniely, ktorá deň predtým v noci zamrzla rovno pred vlastným domom. Žúr, na ktorom tancovala a popíjala s kamarátmi, totiž nebol až taký veselý. Ženu mal pred smrťou niekto zbiť a znásilniť!

Keď ju ráno našiel brat, bola bosá. Nohavice a topánky našli dokonca až pri miestnom ihrisku. Aj keď pitva sa už uskutočnila, polícia vo štvrtok odmietla vydať telo rodine.

Správa o tom, že Danielu mohol niekto znásilniť vyvolala v osade obrovský rozruch. V osade už pomaly začali chystať pohreb. Nervozita však vypukla, keď sa  dnes príbuzný vrátil domov bez tela nebohej. Brat Daniely hovorí: "Som bol o druhej pri lekároch, tak mi nevydali ani papiere, ani telo, že mám prísť zajtra, že policajti to majú v rukách."

Aj keď súdno-lekársku pitvu už vykonali, polícia rodine odmietla telo vydať.  Údajne totiž ide o podozrenie zo znásilnenia. Suseda nebohej si o tom myslí svoje: "Zbitá, znásilnená a oni vedia, nebojte sa, že kto. Tí, čo tam pili, tak tí ju znásilnili."

Dôkazom by mohli byť aj nohavice a topánky, ktoré zostali v blate pri miestnom ihrisku. Aj Miroslav tvrdí, že sestra bola celá od blata: "Také tričko mala až tu hore potiahnuté, a ponožky, topánky nie." Kamarátka Monika Pulková, ktorá Danielu naposledy videla, však  tvrdenie, žeby ju niekto znásilnil absolútne odmieta: "Ona skrátka bola ako... buzerantka. A dajaký chlap by sa na ňu ulakomil?!"

Telo nebohej majú dnes previezť na ďalšiu pitvu, tentoraz súdnu za prítomnosti znalcov patológie. Hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Karnišová: "Presnú príčinu smrti preukážu až výsledky súdnej pitvy."

Zmrznutá_znásilnená_nohavice

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy