Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Gang zastrelil 13-ročného chlapca! V tele mal 11 nábojov
Zdielať na

Gang zastrelil 13-ročného chlapca! V tele mal 11 nábojov

S kamarátmi počúvali hudbu v telefóne. To bolo posledné, čo 13-ročný tínedžer stihol pred smrťou. Na verandu, kde chlapci sedeli, totiž prišla skupinka mladíkov a začala do nich bezdôvodne strieľať.

3Brat 13-ročného Roberta Lunu len ťažko nachádza slová cez slzy. Z útoku na mladšieho súrodenca sa nevie spamätať. "Keď som začul prvý výstrel, pribehol som za ním. Vzal som ho do náručia a tam zomrel," spomína.

Strieľali na nich zblízka

"Môj brat si nezaslúžil zomrieť. Nepatril k žiadnemu gangu. Bol to len 13-ročný chlapec, ktorý v sobotu sedel na verande s kamarátmi, pobehoval hore dole a počúval telefón," vraví jeho brat Mario Lopez.

Na trojicu zaútočila skupinka mladých chlapcov. Najprv sa spýtali, či deti patria k nejakému gangu. Ani záporná odpoveď ich však neuchránila pred paľbou z bezprostrednej blízkosti. Dvaja chlapci skončili s prestreleným ramenom a nohami. "Môj brat dostal 11 guliek. Nezaslúžil si takto umrieť," doplnil Lopez.

Polícia bez stopy

Nešťastnej rodine neostalo nič iné, než apelovať na svedomie vrahov, aby sa dobrovoľne prihlásili na polícii. "Vyzývam vrahov môjho brata, aby sa vydali polícii alebo niečo urobili," vyhlásil.

Polícia potvrdila, že obete nepatrili k žiadnemu gangu. Aktuálne pátrajú po šedom terénnom aute, v ktorom vrahovia údajne ušli.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy