Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vysokopostavený policajt (69) sexoval s chlapcami, lákal ich na drogy!
Zdielať na

Vysokopostavený policajt (69) sexoval s chlapcami, lákal ich na drogy!

Cez deň bol váženým šerifom, v noci sa menil na zločinca. Nevedel totiž odolať sexu s mladými chlapcami. Situáciu si zľahčoval výberom obetí. Zámerne poľoval iba na drogovo závislých.

Vymáhanie práva mal Pat Sullivan na dennom poriadku. Keď však naďabil na mladého narkomana, neváhal. Za sexuálne služby mladíkom ponúkal pervitín. Niektorým aj dával peniaze, platil účty či bral ich na nákupy. Za roky tajných stretnutí si vybudoval slušnú sieť partnerov.

Zneužíval narkomanov

"Zneuctil odznak a zaliečal sa ním závislým od pervitínu. Vedel, že sú zraniteľní. Zámerne zneužíval svoju pozíciu," povedal Mike Dougherty z coloradskej polície.

Rešpektovaný šerif na drogy neváhal lákať ani mužov na odvykacej kúre. Občas si ich účinky dokonca doprial s nimi. Bisexuálovi sa stali osudní jeho dvaja bývalí milenci. Polícia ich nastrčila ako volavky.

Usvedčili ho nahrávky

"Celé roky sa tváril ako dobrosrdečný človek, ktorý pomáha druhým. Myslím si, že to robil len, aby zakryl svoje skutočné ja. Pre mňa to bol odporný chlap," uviedol narkoman Deamon.

Bývalú pýchu coloradského okresu Arapahoe usvedčili nahrávky z tajných kamier a mikrofónov. Šesťdesiatdeväť ročnému zločincovi hrozia 3 roky za mrežami. Sudca aktuálne zvýšil kauciu pol milióna dolárov, čo je dvojnásobok pôvodnej sumy.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy