Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mladík (†21) po páde z eskalátoru zomrel
Zdielať na

Mladík (†21) po páde z eskalátoru zomrel

V pražskom nákupnom centre sa v sobotu večer zabil 21-ročný muž. Zomrel po páde z eskalátoru, nepomohla mu ani okamžitá pomoc záchranky.

Spadol z eskalátoru

"Sedemnásť minút po devätnástej hodine prijalo operačný dôstojník tiesňovej linky informáciu, že v nákupnom centre na Spálenej ulici v Prahe 1 došlo k tragickej udalosti," uviedla pražská polícia. Podľa hovorkyne záchranky Jiřiny Ernestovej mladík spadol z eskalátoru. Obchodný dom má sedem nadzemných poschodí, prvé až štvrté poschodie slúžia ako predajná plocha.

Podľa Ernestovej bola na mieste mužovi urobená laická resuscitácia za pomoci operátorky tiesňovej linky. Mladík sa snažila oživiť aj privolaná záchranka. Muž zraneniam na mieste podľahol. Podľa prvotných informácií nemal na smrti mladík podiel nikto iný.

Iba zázrakom prežil

O obrovskom šťastí môže hovoriť tínedžer, ktorý spadol z eskalátora a letel asi šesť metrov. Opitý tínedžer s kamarátom robili na elektrických schodoch hlúposti. Shane sa alkoholom potúžil pred, na a tiež po koncerte obľúbenej kapely. Už bol úplne namol, keď dorazil do obchodného centra. Tam dostal aj s kamarátom skvelý nápad - spestriť si cestu hore eskalátorom výskokmi. Ten Shanov však dopadol veľmi zle. Pozrite si video...

Súvisiace články

Najčítanejšie správy