Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hrôza v nákupnom centre. Mladík sa zrútil z eskalátora
Zdielať na

Hrôza v nákupnom centre. Mladík sa zrútil z eskalátora

Alkohol a eskalátor nejdú dokopy. Opitý tínedžer s kamarátom robili na elektrických schodoch hlúposti, ktoré sa skončili mimoriadne nešťastne. Zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Shane sa alkoholom potúžil pred, na a tiež po koncerte obľúbenej kapely. Už bol úplne namol, keď dorazil do obchodného centra. Tam dostal aj s kamarátom skvelý nápad - spestriť si cestu hore eskalátorom výskokmi. Ten Shanov však dopadol veľmi zle.

Mladík sa pri ňom zrútil do hĺbky viac ako šesť metrov a dopadol doluznačky na kamennú dlažbu. Je pritom zázrak, že sa mu podarilo prežiť a obišiel iba so zlomeným lakťom. Z incidentu si nič nepamätá, čo je istotne pre neho aj dobre.

A má šťastie aj v tom, že polícia v americkom Massachusetts proti nemu nevznesie žiadne obvinenie, hoci pil ešte pred dovŕšením plnoletosti. Pre rovesníkov má jednu radu: "Nerobte to, nepite, pretože sa vám môže zdať, že všetko je super, avšak razom to nebudete mať alkohol pod kontrolou vy, ale alkohol vás." Pád na tvrdú dlažbu chlapcovi paradoxne aj pomohol rozhodnúť sa čo ďalej - údajne chce študovať ošetrovateľstvo.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy