Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúca spoveď mladíkov: Meniť si volant za jazdy bola zábava...
Zdielať na

Šokujúca spoveď mladíkov: Meniť si volant za jazdy bola zábava...

Aj vďaka našim divákom sa podarilo zabrániť ďalším riskantným jazdám mladíkov z Komárna. Totožnosť vodiča a spolujazdca zo šokujúceho videa, ktorí si v aute počas jazdy na frekventovanej ceste posúvali volant, je už známa. Prípad prešetruje polícia.

Riskantnou jazdou bez volantu ohrozovala pätica chalanov ostatných vodičov na ceste v Komárne. Zábery z internetu, keď počas jazdy na frekventovanej ceste putoval odskrutkovaný volant z rúk vodiča do rúk spolujazdca, sú zrejme dielom 18-ročného Dušana, ktorý sedel v aute vzadu s ďalšími dvomi kamarátmi. Ten sa pred nami zatajoval.

O niečo zhovorčivejší bol Štefan (24), ktorý na záberoch v rukách stíska volant na sedadle spolujazdca. "Bol som aj ja tam, čo ja viem, dali sme dole, sranda to bola, čo mám teraz robiť, nič," vraví.

Šialenú jazdu bez volantu absolvovali autom, ktoré aj dnes parkuje pred ubytovňou, kde všetci piati bývajú. Roman (20), ktorý napriek tomu, že vo videu jasne odznie jeho meno a vidieť aj jeho tvár, všetko popiera. "Za volantom som nesedel, ja to neviem, podľa mňa to na mňa namontovali, ja sa k tomu nevyjadrujem," tvrdí.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy