Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
VIDEO: Agresívny dedo. Útok barlami priamo na hlavu!
Zdielať na

VIDEO: Agresívny dedo. Útok barlami priamo na hlavu!

Dedko s ruksakom na chrbte pohybujúci sa pomocou dvoch francúzskych bariel. Pri predstave takéhoto dôchodcu vám naisto nenapadne hroziace nebezpečenstvo. A predsa!

Práve takýto senior preukázal koncom januára nebývalú agresivitu a svojimi barlami zaútočil priamo na hlavu druhého staršieho muža. Spôsobil mu tak vážne zranenia. Šokujúci útok sa odohral 27. januára v pražskom metre, pri eskalátoroch na stanici Malostranská.

Poprosil ho a - dostal do hlavy...

Policajti prípad vyšetrujú ako ublíženie na zdraví. Ak sa im podarí agresívneho starca vypátrať, hrozí mu trojročné väzenie. Uviedol to hovorca pražskej polície Tomáš Hulan. Ten prezradil aj dôvod ataku: "Senior muža napadol preto, lebo ho počas jazdy na eskalátoroch zdvorilo požiadal, aby ich spriechodnil pre ostatných cestujúcich."

Ušiel prvým možným spojom

Táto jeho žiadosť deda-útočníka rozzúrila natoľko, že poškodeného udrel barlami celkovo trikrát do hlavy. Obeť po útoku na chvíľu stratila vedomie a previezli ju na ošetrenie do nemocnice. "Agresor po ataku z miesta činu odišiel prvým možným spojom a nie je známe, kam. Bez toho, že by zranenému nejako pomohol alebo vyčkal na príchod policajtov a zdravotníkov," informoval hovorca pražskej polície Tomáš Hulan.

Dedo_útok_barle_metro_Praha

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy