Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Šialenec z Francúzska. Toto dievčatko (7) popravil guľkou do hlavy
Zdielať na

Šialenec z Francúzska. Toto dievčatko (7) popravil guľkou do hlavy

V prípade vraha z francúzskeho mesta Toulouse vychádzajú na povrch čoraz obludnejšie informácie. Ešte v utorok sa polícia dostala k záberom z bezpečnostných kamier, ktoré hovoria, že si masaker - svoje vlastné dielo nakrúcal neznámy na kameru. Doslova popravil otca dvoch malých synov vrátane jeho detí a dievčatko, ktoré zahnal do kúta a tu ju strelil do hlavy...

Svoje obete doslova popravuje

Obete mali francúzsko-izraelské občianstvo a v stredu majú byť pochované práve v Jeruzaleme na žiadosť oboch rodín. Letecky boli v utorok telá rabína, jeho synov a dievčatka prevezené z Paríža do Tel Avivu a odtiaľ do Jeruzalema.

Podľa aktuálnych informácií muž v helme pred židovskou školou zastrelil mladého učiteľa, zbraň následne namieril na jeho dve malé deti. Ostatné deti pred ním zúfalo utekali. Na záberoch z bezpečnostných kamier vidno aj malé dievčatko, ktoré zahnal do kúta, tam jej priložil pištoľ k hlave a doslova ju popravil.

Vraždí každé štyri dni?

Zverstvo sa stalo v pondelok a zatiaľ to vyzerá, že vrah zabíja každé štyri dni. Keďže je stále na slobode a polícia nepozná jeho totožnosť, je možné, že onedlho zaútočí znova. Francúzsko preto vyhlásilo pre región Stredných Pyrenejí poplach a vyhlásili červený stupeň ohrozenia. Ten je posledný pred stavom núdze.

Za posledných osem dní bola pondelková masakra už tretím podobným incidentom v oblasti okolo mesta Toulouse. Polícia predpokladá, že páchateľom je stále jedna a tá istá osoba. Od prvých dvoch útokov sa uvažovalo aj o tom, že vrah, obliekajúci sa do čiernej kombinézy, helmy a jazdiaci na skútri je islamský extrémista...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy