Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nezvládol zúrivosť, tehotnú priateľku (†30) vyhodil z okna
Zdielať na

Nezvládol zúrivosť, tehotnú priateľku (†30) vyhodil z okna

Hrôza! Dvojica manželov mala prežiť jeden z najkrajších valentínskych dní, no miesto toho sa stala tragédia. Muž totiž po hádke svoju ženu nielenže napadol, zmlátil, ale aj vyhodil z okna z tretieho poschodia. Žena pád neprežila, čo však bolo horšie, zomrelo aj dieťa, ktoré čakala...

Z nešťastnej nehody sa vykľula vražda...

Maribel Mendoza Riquez žila so svojím mužom, 33-ročným britským bankárom Owenom Arthurom Goddardom v Peru. Bola práve vo štvrtom mesiaci tehotenstva a žili spoločne v apartmáne v hlavnom meste. Polícia najskôr všetko posudzovala ako nešťastnú nehodu. Neskôr sa ale ukázalo, že žene k tomu dopomohol priateľ.

"Najskôr ju udrel, potom ťahal po dlážke a vyhodil ju z okna. To nie je fér, neviem, prečo to urobil. A potom namiesto toho, aby jej pomohol, iba ju na chodníku zabalil do deky. Ak by zavolal skoro pomoc, možno by ešte žila," komentuje nešťastná matka obete.

Brit tvrdí, že si na dôvod hádky nepamätá

Muž stále nástojí na tom, že tehotnú družku nesotil. Sama sa mala vyhrážať skokom z okna a potom nešťastnou náhodou vypadla. On letel za ňou a sám si ublížil. Ošetrili mu poranenú hlavu. Obvinený Brit si dôvod hádky vraj nepamätá... A zatiaľ čo predbežné výsledky vyšetrovania hovoria v jeho neprospech, na rozsudok si počká za mrežami.

andahuaylasaldia.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy