Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Velid vošiel do obchodu, ukradol kufor a aj veci v ňom
Zdielať na

Velid vošiel do obchodu, ukradol kufor a aj veci v ňom

ŽILINA / Zlodej sa v Žilinskom obchodnom centre ani nemusel veľmi na čin pripraviť. Do obchodu prišiel s prázdnymi rukami, no z predajne už vychádzal s kufrom.

Policajti zadržali 25-ročného Velida, ktorý prišiel do obchodného centra kradnúť a nie nakupovať. Síce sa mladík pochádzajúci z Bosny a Hercegoviny tváril ako bežný zákazník, no nakoniec sa z neho vykľul zlodej.

"Z predajnej plochy si vzal rôzny tovar, oblečenie, alkohol potraviny aj obuv," vymenováva hovorca žilinskej polície Radko Moravčík. Aby to bolo jednoduchšie, do skúšobnej kabínky si vzal z predajne aj kufor, do ktorého si všetok tovar zbalil. "Cez pokladničnú zónu prešiel bez zaplatenia," dodáva Moravčík. 

Za pokladničnou zónou ho zastavili pracovníci súkromnej bezpečnostnej služby, policajti ho následne obvinili z krádeže. "Krádežou tovaru vznikla škoda 406 eur," vymenováva hovorca. Velid skončil v policajnej cele a na okresnom súde v Žiline si už vypočul aj znenie trestného rozkazu.

"Bol mu uložený podmienečný trest vo výmere 4 mesiace s podmienečným odkladom na 1 rok," informuje Lenka Belavá, hovorkyňa KS Žilina. 

Tento zlodej mal zase plné ruky práce so sadenicou:

Súvisiace články