Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrť na diaľnici. Dvadsaťdvaročný mladík bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Smrť na diaľnici. Dvadsaťdvaročný mladík bol na mieste mŕtvy

Archívne video

ILAVA / Krátko pred najkrajšími sviatkami v roku prišiel o život 22-ročný mladík z Borčíc. Vo štvrtok ráno sa podľa informácii TV JOJ vracal z nočnej smeny.

Dopravná nehoda sa stala pred ôsmou hodinou ráno na diaľnici D1 neďaleko Ilavy v smere do Dubnice nad Váhom. Mladý vodič za volantom Škody Octavia nezvládol na rovnom úseku riadenie a vo veľkej rýchlosti zišiel z cesty. Stalo sa tak práve v mieste, kde sa nachádza tzv. retenčná nádrž.

Vozidlo narazilo do spevneného svahu, na ktorom navyše rástla mohutná borovica. O obrovskej sile nárazu svedčí aj to, že strom doslova vytrhlo zo zeme. Iba 22-ročný Juraj z obce Borčice utrpel mnohopočetné zranenia po celom tele, ktorým na mieste podľahol. V aute sa viezol sám. Hasiči z Dubnice nad Váhom vytiahli telo zo zdemolovaného vraku až pomocou hydraulických nožníc. Premávka na diaľnici bola takmer tri hodiny obmedzená do jedného jazdného pruhu.

Podľa informácii od zdroja TV JOJ sa mladík ráno vracal domov z práce. Nie je preto vylúčené, že po nočnej zmene za volantom zaspal.

noviny.sk

Pred pár dňami sa stala tragická nehoda pri Trenčíne:

Súvisiace články