Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia v Pribete má ďalšiu obeť. Zomrel 60-ročný šofér dodávky
Zdielať na

Tragédia v Pribete má ďalšiu obeť. Zomrel 60-ročný šofér dodávky

PRIBETA / Dopravná nehoda, pri ktorej zahynuli dvaja policajti, má ďalšiu obeť. V sobotu ráno zomrel aj 60-ročný vodič dodávky. K zrážke došlo minulý týždeň pri Pribete. Vodička nedala prednosť policajtom a vrazila do ich vozidla. Auto potom ešte odhodilo do dodávky.

Spočiatku to vyzeralo tak, že 60-ročný vodič dodávky sa vôbec pri dopravnej nehode nezranil. Niekoľko hodín po nej ho  hospitalizovali v nemocnici v Nových Zámkoch. Vodič Marián z Veľkých Loviec vraj stihol hovoriť s vyšetrovateľom a na mieste nehody počas dokumentovania ochotne strávil dlhé hodiny. Jeho zdravotný stav sa zrejme náhle skomplikoval a týždeň po zrážke prišla smutná správa.

V sobotu v ranných hodinách došlo k náhlemu úmrtiu, príčinu úmrtia preukáže pitva. K mimoriadne tragickej nehode došlo na križovatke. Štyridsaťročná vodička z vedľajšej cesty vyletela na hlavnú a vrazila do policajného vozidla. Policajtov odhodilo a narazila do nich aj dodávka.

​Po zrážke zostalo policajné auto totálne zdemolované. Dvaja kolegovia 34-ročný Michal a 39-ročný Karol boli na mieste mŕtvi. V dodávke sedeli 3 muži, ktorí tiež utrpeli zranenia. V osobnom aute viezla vodička zo Zvolena mamu a dve netere. Desaťročné dievčatko sa zranilo ťažko. "Dieťa s úrazom hlavy bolo transportované do nemocnice v Bratislave," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.  

Bilancia nehody je ešte hrozivejšia - 3 mŕtvi muži a 6 zranených ľudí. So zosnulými policajtmi sa rodiny a priatelia rozlúčili v utorok.

Súvisiace články