Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda na juhu Slovenska. O život prišli dvaja policajti
Zdielať na

Tragická nehoda na juhu Slovenska. O život prišli dvaja policajti

PRIBETA / Pri Komárne sa dopoludnia stala vážna dopravná nehoda. Zrazil sa tam kamión s dvoma autami. Pri nehode zomreli dvaja ľudia.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania ide o dvoch policajtov. Túto informáciu polícia oficiálne potvrdila. "Na mieste nehody zasahujú štyri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby a jeden záchranársky vrtuľník. Dvaja muži utrpeli zranenia, ktorým, žiaľ, podľahli na mieste. Ďalších 5 osôb sa zranilo, z toho jedno dieťa," povedal pre televíziu JOJ hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Policajti železničnej polície mierili do Štúrova. Nehoda sa stala na križovatke. Policajti išli po hlavnej ceste a vodička z vedľajšej ceste na Suzuki do nich zo zadu narazila. Následne na to ich odhodilo do oprotiidúceho kamióna. Pri nehode utrpeli dvaja policajti vo veku 39 a 34 rokov zranenia nezlúčiteľné so životom. Okolnosti dopravnej nehody ako miera jej zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

npor. PaedDr. Karol Sládiček

FB polícia SR

​práp. Bc. Michal Šulka

FB polícia SR

"Pred pár minútami boli dvaja naši kolegovia v Nitrianskom kraji účastníkmi dopravnej nehody, pri ktorej utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Policajti oddelenia železničnej polície na mieste zahynuli," informuje na svojom FB profile polícia SR. 


Na miesto smeruje redaktorka Novín TV JOJ Diana Pavlisová. Správu budeme aktualizovať. 

Šoférka zrazila policajta

Len pred pár dňami sa podobná nehoda stala pri Lozorne smerom do Bratislavy. Šoférka spôsobila nehodu, po ktorej zomrel dopravný policajt. Ten na mieste usmerňoval dopravu po predchádzajúcej nehode. Policajt zomrel v nemocnici po prevoze vrtuľníkom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy