Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nepozorný vodič nákladiaku spôsobil nehodu, matka s dcérou skončili v nemocnici
Zdielať na

Nepozorný vodič nákladiaku spôsobil nehodu, matka s dcérou skončili v nemocnici

VEĽKÝ ĎUR / Nepozornosť 38-ročného vodiča nákladného auta spôsobila zrážku s autom vo Veľkom Ďuri časti Rohožnica. Obe autá po náraze skončili v plote rodinného domu. V osobnom aute sedela mama s dcérou, ktoré záchranári odviezli do nemocnice.

Dvadsaťdvaročná vodička odbočovala do dvora rodinného domu, keď ju začalo predbiehať nákladné auto. "Moja dcéra s manželkou sa vracali z Vrábeľ," hovorí otec vodičky Roman Križák.

Práve otváral bránu a všimol si, že z kopca sa rúti nákladiak rovno na auto, ktoré šoférovala jeho dcéra. Vedľa nej sedela manželka. "Z kopca do nej vpálil. Videl som, že nebude dobre," dodáva.

Po zrážke nákladiak auto tlačil niekoľko metrov, zastavil ich až plot na susednom dome. "Bola to poriadne šupa. Zľakol som sa, že je po dcére. Bola v bezvedomí. Manželka má narazené rebrá a dcérá sa prebral neskôr. Pravdepodobne má otras mozgu," hovorí Roman Križák.

Vodičku a jej mamu previezli do nemocnice, vodič nákladného auta sa nezranil. Vinu chcel podľa Romana Križáka zvaliť na jeho dcéru. "Ešte vodič klamal, že dcéra mala smerovku do druhej strany," dodáva. 

"Nehodu spôsobila nepozornosť, alkohol u vodičov zistený nebol," uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy