Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Výluky trolejbusov na Dolných Honoch skomplikujú cestujúcim koniec prázdnin
Zdielať na

Výluky trolejbusov na Dolných Honoch skomplikujú cestujúcim koniec prázdnin

Archívna reportáž

Pozrite si archívnu reportáž

BRATISLAVA / Koniec prázdnin sa na bratislavských cestách v niektorých úsekoch mierne skomplikuje. Problém môžu zaznamenať najmä obyvatelia, ktorí jazdia verejnou dopravou. pre výstavbu jedného jazdného pruhu pre autobusy bude obmedzená doprava liniek smerom na Dolné Hony, komplikácie má aj električka X-6, ktorá pre zlomený zberač nejazdí cez Šafárikovo námestie.

Pre výstavbu jazdného pruh pre autobusy budú bratislavské linky mestskej hromadnej dopravy 201 a 202 jazdiť od štvrtka 29. augusta do nedele 1. septembra len po zastávku Cintorín Vrakuňa. Na ďalšej trase spomínané linky nahradí autobus X71, ktorý bude premávať na trase Cintorín Vrakuňa - Čiližská. Uviedli to na stránke www.imhd.sk.

Pri ceste z centra na Dolné hony budú musieť cestujúci prestupovať na zastávke Cintorín Vrakuňa a presunúť sa na neďaleké nástupište. Pri linke 65 musia cestujúci rátať s niekoľkominútovými meškaniami, presmerujú ju na obchádzkovú trasu, ale bez zmeny obsluhy zastávok.

Autobusy budú zastavovať na všetkých zastávkach liniek 201 a 202. Pri Cintoríne Vrakuňa bude nástupište aj výstupište na zastávke liniek 201 a 202 smerom do centra mesta.

Zlomený zberač spôsobil problémy na Šafárikovom námestí

Električky linky X6 nejazdia cez Šafárikovo námestie v Bratislave. "Pre zlomenie zberača je aktuálne neprejazdná trať od nábrežia v smere do centra mesta. Električky X6 jazdia bežným okruhom, avšak namiesto zastávky Šafárikovo námestie obsluhujú zastávku SND na Jesenského ulici,“ uvádza Dopravný podnik Bratislava na svojej facebookovej stránke.

​Začiatok školského roka zrejme odštartujú vodiči MHD v Bratislave štrajkom. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy