Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bratislavská pláž začína ďalšiu sezónu. Dobrá hudba, knihy a kino
Zdielať na

Bratislavská pláž začína ďalšiu sezónu. Dobrá hudba, knihy a kino

BRATISLVA / Od dovolenky asi každý očakáva niečo iné – ale takým ideálom by mohla byť piesočná pláž so skvelou muzikou, k tomu niečo pod zub, trocha športu, ideálne tanec a kino. A možno aj tiché miesto kde si odpočiniete s knihou. A úplne dokonalá by bola aj krátka cesta. V Bratislave máte už niekoľko rokov jednoduché riešenie: mestská pláž na brehu Dunaja.

"Pre Bratislavčanov, aj návštevníkov hlavného mesta, ponúka pláž 80 dní relaxu a oddychu, športu a aj kultúrnych podujatí," povedala Petra Novotná, marketingová manažérka, Slovak Telekom. Už 12. rok si môžu návštevníci zahrať plážový volejbal, sú tu tri ihriská. "Na jednom z nich sa dá hrať aj plážový tenis a plážový futbal," vysyvetľuje Novotná. 

Ľudia si tu taktiež môžu zacvičiť jógu, kto má rád rytmickejšie cviky, tak na svoje si prídu prívrženci tanečných kurzov. "Tento rok začíname aj tréningy pre bežcov s profesionálnymi športovcami," dodáva marketingová manažérka. 

Na pláži vystúpi aj mnoho hudobníkov, aj domácich aj zahraničných. Napríklad koncom júna Etherwood, Korben Dallas zahrajú začiatkom júla, Majk Spirit ku koncu leta. Milovníci filmu sa môžu tešiť na seriál filmových premietaní v rámci Bažant kinematograf.

Technologické novinky čakajú na všetkých vo vynovenom Tech Lounge, kde je možné si vyskúšať virtuálnu realitu, navštíviť Smart Home a Magio obývačku. "Ak sa chce niekto zdokonaliť v angličtine môže sa v Urban zóne zapojiť do jazykových lekcií pod vedením lektorov z The Bridge," dodáva Novotná. 

Okrem stoviek ton čistého piesku, väčšom počte hracích stanovíšť, sa na najmenších tešia každý deň s inou témou animátori z Kids Pointu.

Takto to na pláži vyzeralo minulý rok:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy