Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lenka išla do školy, zrazilo ju auto. Šoféra hľadajú policajti
Zdielať na

Lenka išla do školy, zrazilo ju auto. Šoféra hľadajú policajti

BRATISLAVA / Zrazil neplnoleté dievča na priechode pre chodcov. Dvanásťročná Lenka skončila v nemocnici so zlomenou panvou. Polícia teraz hľadá vodiča auta.

Nehoda sa stala na priechode pre chodcov v Podunajskych Biskupiciach. Pár minút po siedmej hodine ráno mal vodič bieleho vozidla zraziť 12-ročnú Lenku. Tá išla na kolieskových korčuliach cez štvorprúdovú cestu po riadne vyznačenom priechode pre chodcov.

Po nehode bola zrejme v šoku, pretože podľa slov okoloidúcej, ktorá celú udalosť videla, dievča vstalo, zamávalo vodičovi a išlo smerom do školy. Tam jej učiteľky zavolali lekársku pomoc. Teraz leží so zlomenou panvou v nemocnici. Policajti hľadajú vodiča bieleho vozidla a aj svedkov, ktorí priebeh nehody videli. V každom prípade odporúčajú, po takejto dopravnej nehode, aj keď jeden z účastníkov odíde, treba zavolať na políciu.

"Vodič vozidla si nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody a po zrážke z miesta ušiel, čím sa dopustil porušenia ustanovení § 66 zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke," informuje hovorca polície Michal Szeiff.

V polovici mája zrazil šofér cyklistu, tiež ušiel z miesta nehody:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy