Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dve mŕtve telá v byte odhalil až neznesiteľný zápach
Zdielať na

Dve mŕtve telá v byte odhalil až neznesiteľný zápach

KOŠICE / Všetky záchranné zložky zasahovali večer na Čárskeho ulici v Košiciach. Susedia sa sťažovali na neznesiteľný zápach z bytu na štvrtom poschodí. Hasiči sa dostali dovnútra cez okno a v jednej z izieb objavili dve mŕtve telá.

Zábery v reportáži nie sú vhodné pre maloletých divákov. 

Hasičom sa po otvorení bytu naskytol otrasný pohľad. Objavili dve nehybné telá. Hasičov privolali susedia, ktorí už dlhší čas nevídali obyvateľov bytu, matku a jej syna. Z bytu sa šíril silný zápach .

Hasiči sa dnu dostali pomocou rebríka cez okno. Telá 85-ročnej ženy a jej 66-ročného syna v byte ležali pravdepodobne dva týždne. Na miesto okamžite dorazili policajti a miesto činu zabezpečili. Kriminalisti zaisťovali stopy niekoľko hodín. Telá boli ale už v značnom rozklade, privolaný obhliadajúci lekár sa k príčine smrti vyjadriť nevedel, no predbežne vylúčil cudzie zavinenie.

Kriminalisti v byte následne zaisťovali stopy niekoľko hodín. Čo presne sa tam odohralo a za akých okolností matka so synom prišli o život momentálne vyšetrujú. S najväčšou prvdepodobnosťou však nešlo o násilnú smrť. "V tejto súvislosti poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,"  uviedla policajná hovorkyňa v Košiciach Jana Mesárová.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy