Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dobitý muž z Obchodnej ulice vo štvrtok popoludní zomrel
Zdielať na

Dobitý muž z Obchodnej ulice vo štvrtok popoludní zomrel

Archívne video

BRATISLAVA / Nočná bitka z ulíc hlavného mesta má tragický koniec. Muž, ktorý po útoku skončil v bezvedomí a o život bojoval v nemocnici, vo štvrtok zomrel. Policajný vyšetrovateľ tak bude musieť zmeniť trestné stíhanie.

Útok sa odohral v blízkosti Obchodnej ulice. Tridsaťšesťročný Henry ležal v bezvedomí na zemi, keď na miesto prišli policajti. Privolal ich krik ženy, ktorý sa rozliehal ulicou. Podľa opisu okolostojacich bol fyzicky napadnutý. Hliadka zakrátko zadržala podozrivého 28-ročného Juraja H. z okresu Dunajská Streda. Policajti a záchranári zraneného na mieste 30 minút oživovali. S vážnymi zraneniami, v kritickom stave ho potom previezli na JISku do Ružinovskej nemocnice, kde ho uviedli do umelého spánku. Vo štvrtok krátko po 14:00 hodine zomrel.

Zadržaný muž skončil v policajnej cele. Vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva. Zároveň spracoval aj podnet na jeho väzobné stíhanie. Keďže napadnutý muž zomrel, vyšetrovanie sa bude uberať iným smerom.

Bitkou sa skončil aj spor dvoch návštevníkov tohto pohostinstva:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy