Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Začína ďalšia etapa opráv ciest v Bratislave. Pripravte sa na tieto obmedzenia
Zdielať na

Začína ďalšia etapa opráv ciest v Bratislave. Pripravte sa na tieto obmedzenia

BRATISLAVA / Trpezlivosť je to, čím sa musia obrniť vodiči predovšetkým v našom hlavnom meste. Pokračuje ďalšia etapa opráv ciest. S rekonštrukciou začne mesto aj na frekventovanej Račianskej ulici. Dokedy budú trvať dopravné obmedzenia.

Vodiči, ktorí cestujú pravidelne cez Záhorskú Bystricu, by mali spozornieť na Bratislavskej ulici v úseku od Tatranskej ulice po križovatky s ulicou Československých tankistov a to v obidvoch smeroch. "Ukončenie opravy sa predpokladá do 15. júna 2018. Premávka bude usmernená prenosným dopravným značením," informuje hovorkyňa hlavného mesta, Zuzana Onufer. 

Už od pondelka sa budú rekonštrukčné práce týkať aj centra Starého mesta. Oprava Uršulínskej ulice od Námestia SNP po Primaciálne námestie čiastočne obmedzí individuálnu osobnú dopravu, rovnako bude umožnený vjazd do podzemnej garáže, jej okolie sa bude opravovať počas víkendu. "Paralelne sa v pondelok začne aj oprava dlažby na Radničnej ulici v úseku od Hlavného námestia po Laurinskú ulicu. Predpokladané ukončenie prác v centre na oboch miestach bude 24.6.2018," pokračuje Onufer.

Už teraz zápchami známa Račianska ulica prejde takisto obnovou. Začiatok jej opravy je naplánovaný na utorok 29. mája o 10:00 hodine doobeda. Na viac ako 9. kilometroch budú cestári meniť asfalt v úseku od križovatky Nobelova po križovatku Hečkova obojsmerne. "Predpokladané ukončenie prác je v zmysle povolení do 1. júla 2018," dodáva Onufer.

Začiatkom prázdnin ale opravy nekončia a mesto bude pokračovať v obnove ciest napríklad v Petržalke na Mamatejovej a Jiráskovej a v centre na Rajskej ulici.

Pozrite si súvisiacu archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy