Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehoda v Bratislave. Autobus v priekope a zranení
Zdielať na

Nehoda v Bratislave. Autobus v priekope a zranení

Archívna reportáž

BRATISLAVA / V utorok krátko popoludní havaroval autobus číslo 70 na zjazde z Prístavného mosta na Bajkalskú ulicu. Auto pravdepodobne nedalo prednosť autobusu a ten skončil v priekope.

Podľa doterajších informácií z miesta nehody vodič auta Škoda Fábia Combi vchádzal do kruhového objazdu z diaľnice D1 smerom na Prístavnú ulicu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s autobusom MHD č. 70 prechádzajúcim po kruhovom objazde smerom na Bajkalskú ulicu.

Autobus po zrážk s autom prerazil zvodidlá, narazil do stĺpu verejného osvetlenia a nakoniec zišiel dole svahom, kde skončil na tráve. Pri dopravnej nehode sa zranilo šesť ľudí, vodič a spolujazdkyňa z auta a štyria cestujúci. Všetkých zranených previezli na ošetrenie do bratislavských nemocníc. 

"Výsledok dychovej skúšky na zistenie alkoholu v dychu bol u oboch vodičov negatívny. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na viac ako 13 500 eur. Doprava v uvedenom úseku je usmerňovaná hliadkou dopravnej polície," informuje hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Miháliková.

Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania dopravných policajtov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy